PUNCTUL PE EI
Mihai Stoica mi-a cheltuit, in trecutul nu prea indepartat, toata ingaduinta din dotare. Ajunsesem astfel sa bag alunecare la orice iesire a sa in decor. S-ar putea ca decontul jurnalistic sa fi fost cam apasat. Dar om sunt si eu.
PUNCTUL PE EI
Mihai Stoica mi-a cheltuit, in trecutul nu prea indepartat, toata ingaduinta din dotare. Ajunsesem astfel sa bag alunecare la orice iesire a sa in decor. S-ar putea ca decontul jurnalistic sa fi fost cam apasat. Dar om sunt si eu. Un om care nu-i putea ierta lui MM marsavia de a fi lucrat (cum stie el mai bine!) la indepartarea lui Marius Lacatus de la Steaua. Acum, de cand a luat viza de flotant la Urziceni, premierul Unirii pare sa fi adoptat o alta atitudine, un alt comportament. Iata ca notez discretia prestatiei lui Mihai Stoica fara nici o apasare. Dimpotriva! Zic sa-i tina Dumnezeu obiceiul pentru ca locul ramas liber in mahala va fi licitat la greu de alti cioflingari scosi la rampa de fotbalul mitic. Daca l-as trata pe Mihai Stoica cu apelativul Mimi, cred ca acesta ar completa instantaneu prima pozitie pe lista rusinii cu numele fostului coleg de sant, Marian Iancu. Optiunea lui MM, chiar si imaginara, se suprapune perfect realitatii de fapt. Marian Iancu indestuleaza generos mitocania din fotbal. Ultimul sau gest, acela de a trimite la o conferinta de presa un bodyguard si ingrijitorul terenului, a fost de o marlanie multilateral dezvoltata.


Stop! Nu va grabiti sa ma considerati rupt de realitatile trecutului apropiat. Ceea ce ati citit pana acum reprezinta un articol scris saptamana trecuta. Aparitia unei teme prioritare a determinat insa amanarea publicarii sale. Iar in cele cateva zile care au trecut Mihai Stoica a revenit la stilul care l-a consacrat. Il concureaza din nou pe Marian Iancu in mahalaua fotbalului. De aceasta data suspansul este creat de o surprinzatoare schimbare de macaz. Beligerantii care pareau ca vor sfarsi prin linsaj reciproc au incheiat marea pace din Balcani. Suntem curiosi sa aflam care vor fi victimele pe care si le propun in continuare Mimi Schiloada si Bufnita Obeza (numele de scena n-au nici o legatura cu realitatea). In primul episod aliatii au vaslit prin sangele din instalatii impotriva Stelei. Urmeaza probabil Dinamo, CFR Cluj, Rapidul si alte echipe care ii asupresc in clasament.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.