Fotbalistul batut in Valea Jiului sustine ca patronul l-a sunat pentru a-l convinge sa semneze un contract cu Prefab 05 Modelu.

Razboiul declansat in vestiarul clubului din Valea Jiului continua pe doua fronturi. Paralel cu ancheta declansata de politie pentru pedepsirea bodyguarzilor care l-au batut pe Mihai Lungan, FRF judeca memoriul depus de acesta pentru a deveni jucator liber. „Simota m-a facut mercenar. Domnul Boboc (n.r. - directorul sportiv al clubului Jiul) mi-a spus sa-l sun pe patron, ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine. Nu mi-a raspuns, dar in citeva minute m-a contactat el si mi-a propus sa merg la Prefab 05 Modelu. Fiindca am refuzat, m-a facut mercenar, spunindu-mi ca nu stiu decit sa iau bani degeaba", a spus Lungan.

Fotbalistul sustine ca, in urma incidentului in care a fost batut de apropiati ai patronului Alin Simota, acesta nu s-a interesat de soarta sa: „Am auzit ca regreta ceea ce s-a intimplat. Nu mi-a dat nici macar un telefon sa ma intrebe ce fac", sustine fotbalistul, care a adaugat ca, in timp ce era batut de cei doi barbati, i se reprosa ca nu face ceea ce spune Simota. Mai mult, Lungan a confirmat pentru MEDIAFAX ca unul dintre agresori este Cristi Litera, un cunoscut interlop din Deva, apropiat patronului Simota. Litera a petrecut Revelionul 2007 in Valea Jiului, la cabana Rusu, local la care Simota este coproprietar. Despre al doilea agresor, fotbalistul sustine ca nu-l cunoaste, retinind doar citeva semnalmente. „Sint mult mai multi care ar trebui sa vorbeasca, dar au familii... Patronul spune ca nu are nici o vina, ca nu are bodyguarzi, atunci aia erau prietenii lui, ca umbla tot timpul cu dinsul." Jucatorul a precizat ca in urmatoarele zile se va prezenta la sediul Politiei din Petrosani si nu va cere ajutorul organelor de ordine. „Nu vin cu politia. Vin singur pentru ca nu mi-e frica de nimeni in ciuda celor ce mi s-au intimplat", a afirmat jucatorul. Lungan a precizat ca nu se mai intoarce la Jiul chiar de ar fi sa renunte la fotbal. Ieri, cazul sau a fost redirectionat catre Comisia de Disciplina, Florin Prunea sfatuindu-l sa apeleze si la o instanta de judecata.