Aproape ii e dimineata pe Realitatea TV. Departe ii este prompterul. Aproape de laptop isi tine cana de cafea. De jur imprejur zumzaie stirile.

Stirea ta favorita.

Nu am o stire favorita. Imi plac insa editiile speciale, interviurile... Prefer un „breaking news" unui jurnal calm, stabilit si scris dinainte.

Cum ai compune o stire despre tine?

Viata mea nu e o stire... Si e treaba altora, daca vor, sa scrie stiri despre mine. Ma consider un om normal...

Cu ce personaj de film te identifici?

Personajul pozitiv, nu? O incaseaza tot filmul - chiar si de la cei care ar trebui sa-i fie prieteni, dar, pina la final, rezolva toate problemele si iese invingator.

Care este proverbul care-ti ghideaza viata in televiziune?

Cite proverbe gasesti in televiziune... Daca mi-e permis, as raspunde pe dos. In nici un caz „Lasa, ca merge si asa...".

Ce muzica crezi ca se potriveste stirilor de dimineata?

Sint adepta stirilor fara muzica. Economic, politic cu muzica? Nu... Poate in cazul unor reportaje. Cum ar fi sa pui discursul lui Tariceanu pe „Opreste, Nae, vaporul"? La o emisiune de divertisment, da, e altceva.

Cite rujuri iti poti lua din salariul tau?

Draga Eugen, te invit sa lucrezi doua-trei zile alaturi de mine. De dimineata de la 5.00 pina la 8.00 seara. La Realitatea, si apoi la Romantica. Si, dupa aia, daca te mai tin puterile, mergem la shopping impreuna. Si te las sa alegi. Tie ce ruj ti se pare mai potrivit pentru a anunta votul din Parlament privind suspendarea presedintelui? Si daca tii cu tot dinadinsul, iti fac tie cadou rujurile si prompterul.

Ce parere ai despre patronii de televiziuni...Voiculescu, Vintu?

Atit timp cit imi pot face meseria, imi ofera conditii decente si nu-mi ingradesc in nici un fel demersul jurnalistic, eu sint multumita. Pe Voiculescu l-am vazut de doua ori pe culoarele Antenei, iar pe Vintu, niciodata. E de bine sau de rau?