3,5% din capitalul producatorului de placi si profile din plastic Romcarbon Buzau s-a transferat, marti, prin intermediul unei tranzactii Deal, pe piata Rasdaq, pentru 2,25 milioane de lei. Cele 1,8 mil. titluri au fost vandute la un pret de 1,25 lei
3,5% din capitalul producatorului de placi si profile din plastic Romcarbon Buzau s-a transferat, marti, prin intermediul unei tranzactii Deal, pe piata Rasdaq, pentru 2,25 milioane de lei. Cele 1,8 mil. titluri au fost vandute la un pret de 1,25 lei, cu 6,72% mai redus fata de cotatia de referinta din ziua precedenta. Saptamana trecuta a mai fost transferat un pachet reprezentand 4,9% din capitalul Romacarbon pentru 3,1 milioane de lei. In luna iulie, actionarii au subscris, pentru majorarea capitalului social, titluri in valoare de 13,6 milioane de lei, majorand capitalul la 18,7 mil. lei.Capitalul firmei este detinut de companiile taiwaneze Living Plastic Industry (32,9%) si Unitai International Corp (19,7%) si de fondul de investitii Eastern Eagle (22,4%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.