Firma imobiliara care a functionat sub licenta CB Richard Ellis (CBRE) pana in luna iulie va opera pe piata sub denumirea Cornerstone International si va cuprinde aceeasi echipa de consultanti, a declarat, pentru Mediafax, Roxana Hapan, directorul de
Firma imobiliara care a functionat sub licenta CB Richard Ellis (CBRE) pana in luna iulie va opera pe piata sub denumirea Cornerstone International si va cuprinde aceeasi echipa de consultanti, a declarat, pentru Mediafax, Roxana Hapan, directorul de marketing al firmei."Pentru moment, numele sub care operam este Cornerstone International SA. Intreaga echipa fosta CB Richard Ellis Romania continua sa lucreze impreuna si sa ofere servicii de consultanta imobiliara", a spus Hapan.CB Richard Ellis, una dintre cele mai mari agentii imobiliare din lume, a retras, la sfarsitul lunii iulie, licenta de functionare firmei care detinea franciza. Partile nu au dezvaluit motivele. Hapan a precizat ca retragerea licentei CBRE nu va avea un impact negativ asupra performantei echipei firmei si a portofoliului de clienti. "Cresterea medie anuala de 60% a cifrei de afaceri va fi depasita in 2007. Estimam ca vom incheia anul cu o valoare totala a incasarilor de trei milioane de euro", a adaugat Hapan. Potrivit datelor publicate pe pagina de Internet a firmei, Cornerstone va cuprinde sase departamente principale, respectiv birouri, spatii industriale si terenuri, rezidente, spatii comerciale, evaluari si consultanta si cercetare de piata. Cu sediul in Los Angeles, CB Richard Ellis are peste 300 de birouri in 50 de tari si 17.000 de angajati in intreaga lume. Compania a intrat pe piata romaneasca in anul 2001, in baza unui contract de franciza. CBRE Romania se afla anul trecut in topul primelor cinci companii imobiliare, alaturi de Colliers International, Eurisko, DTZ Echinox si Neocasa. Anul 2007 a fost marcat insa de intrarea pe piata imobiliara romaneasca a unora dintre cei mai mari jucatori internationali, precum Jones Lang Lasalle, care a revenit dupa cativa ani, Cushman&Wakefield si Century 21.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.