Biroul Roman de Auditare al Tirajelor (BRAT) lanseaza astazi, pentru prima oara, un studiu calitativ si cantitativ de masurare a audientei pe internet. In prezent, cel mai acceptat instrument de masurare a audientei pe Internet este trafic.ro, detinu
Biroul Roman de Auditare al Tirajelor (BRAT) lanseaza astazi, pentru prima oara, un studiu calitativ si cantitativ de masurare a audientei pe internet. In prezent, cel mai acceptat instrument de masurare a audientei pe Internet este trafic.ro, detinut insa de unul dintre jucatorii de pe piata, netBridge.

Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) este privit de principalii jucatori ai pietei publicatiilor online din Romania ca un sistem ce va restructura piata si va duce la cresterea volumului de publicitate online.

Fara a fi livrat pana in acest moment date (primele vor fi disponibile la jumatatea lunii octombrie), efectele aparitiei studiului au inceput sa se vada.

continuarea in Business Standard


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.