BATE BORISOV - STEAUA 2-2 - Hagi, nemultumit, dar optimist pentru calificare  Dupa meci, antrenorul Stelei, Gica Hagi si capitanul Mirel Radoi s-au aratat mahniti de lipsa de concentrare din finalul meciului. Hagi a deplans si programul aglome
BATE BORISOV - STEAUA 2-2 - Hagi, nemultumit, dar optimist pentru calificare  Dupa meci, antrenorul Stelei, Gica Hagi si capitanul Mirel Radoi s-au aratat mahniti de lipsa de concentrare din finalul meciului. Hagi a deplans si programul aglomerat din ultimele saptamani.   "Pacat ca am luat gol in ultima secunda. E un efort mare, dar il facem. Noi suntem la inceput de an, jucam din trei in trei zile si se simte acest lucru. Raman cu repriza a doua, eu le-am zis sa se concentreze, nu cred ca poate exista o echipa slaba. In sport nu exista teama, ci respect, dar e nevoie de concentrare pentru a trece de BATE", a spus Hagi imediat dupa ultimul fluier al arbitrului italian Trefoloni.   INCREDERE. "M-a nemultumit tot ce a fost inainte de meci, tot ce s-a vorbit, tot ce s-a spus despre BATE Borisov, ca-i batem, ca-s slabi... Imi aplaud echipa. BATE? O echipa buna, periculoasa, iute, care sta bine in teren, dar noi avem valoare si cred ca o sa intram in grupele Champions League. In sport nu exista teama, ci numai respect. Trebuie sa fii concentrat si disciplinat. Nu cred ca o sa avem probleme acasa. In Ghencea, datele problemei se vor schimba", a mai spus antrenorul ros-albastrilor.   CRITIC. Capitanul Stelei, Mirel Radoi, a fost mai transant: "Se pare ca si noi ne-am crezut invingatori. Din pacate, o echipa mare, asa cum vrea Steaua sa fie, nu are voie sa ia gol in minutul 92, dintr-un aut. Am luat doua goluri din faze fixe. Probabil, calificarea se termina la 2-1, insa, asa, le-am dat sperante si o sa fie mult mai greu in Ghencea decat a fost in meciul tur. Nu-mi explic jocul mai slab din prima repriza, poate si ca urmare a relaxarii cu care ne-am prezentat la Borisov. Nu suntem afectati, nici fizic si nici psihic. Am fi penibili sa zicem acum ca am luat doua goluri din faze fixe din pricina faptului ca jucam din trei in trei zile". Managerul sportiv, Adrian Ilie a parut linistit: "BATE a speculat orice miscare gresita a noastra. Chiar si dupa acest rezultat, BATE nu ne-a surprins cu nimic. Poate ca in prima repriza au jucat mai legat. La Steaua mi-a placut faptul ca a luat in serios a doua repriza. Poate a fost o lipsa de concentrare din partea noastra, dar Steaua ramane favorita in continuare".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.