Utilajele Primariei Voluntari au demolat ieri vila construita ilegal in apropierea Aeroportului Baneasa. Aflat la fata locului, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a declarat ca mai sunt si trei-patru case in cartier ce au balize in curte. Ace
Utilajele Primariei Voluntari au demolat ieri vila construita ilegal in apropierea Aeroportului Baneasa. Aflat la fata locului, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a declarat ca mai sunt si trei-patru case in cartier ce au balize in curte. Acesta a mai spus ca angajatii primariei care au semnat pentru eliberarea autorizatiei vor fi dati afara. "Proprietarul nu avea aviz de la Aeronautica Civile Romane, deci vila a fost construita ilegal", a spus Pandele. Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, crede ca de vina este arhitectul-sef din cadrul primariei. Dupa ce Comisia de Disciplina va gasi persoanele vinovate in acest caz va fi stabilita si despagubirea ce-i va reveni proprietarului. Orban s-a declarat multumit de starea pistei de pe aeroportul din Baneasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.