"Eu vreau arbitri straini cu CFR, Dinamo si Rapid. Daca cei de la federatie nu accepta, sa raspunda ei daca vor fi discutii", a declarat Gigi Becali. Acesta a raspuns si cererii conducerii Unirii Urziceni de a fi arbitrati de straini contra echipei p
"Eu vreau arbitri straini cu CFR, Dinamo si Rapid. Daca cei de la federatie nu accepta, sa raspunda ei daca vor fi discutii", a declarat Gigi Becali. Acesta a raspuns si cererii conducerii Unirii Urziceni de a fi arbitrati de straini contra echipei pe care o patroneaza. "Lasa-i naibii pe Urziceni! Sa se concureze cu Buzaul ei, nu cu Steaua!", a precizat Gigi Becali, care i-a raspuns, astfel, lui Stoica, dupa ce acesta din urma declarase ca ar vrea ca meciul cu Steaua sa fie arbitrat de o brigada din strainatate. "Normal ca vrem straini in meciul cu Steaua, dar, spre stupoarea mea, nu vrea Steaua, cel putin asa spune presedintele Consiliului de Administratie, vestitul Valeriu Argaseala! Anul trecut, cand eram la Steaua, ne rupeam hainele de pe noi sa aducem arbitri straini, iar acum, cand Steaua gaseste echipe care vor asta, deodata nu mai vrea!", a spus Stoica. Gigi Becali a vorbit si despre disputa dintre Mihai Stoica si arbitrul Sorin Corpodean. "Daca acest Corpodean imi poarta ranchiuna mie, ii poarta si lui Stoica. Este cel mai mare nenorocit de arbitru din istoria arbitrajului. Corpodean nu va mai arbitra niciodata pe Steaua!", a precizat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.