Angajatii Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti asteapta pana vineri raspunsul administratiei cu privire la noile propuneri ale sindicatului de majorare a salariilor. Liderul Sindicatului Solidaritatea de la Hilton, Gabriel Dumitru, a declara
Angajatii Hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti asteapta pana vineri raspunsul administratiei cu privire la noile propuneri ale sindicatului de majorare a salariilor. Liderul Sindicatului Solidaritatea de la Hilton, Gabriel Dumitru, a declarat ieri ca reprezentantii salariatilor au prezentat directorului general al companiei noile propuneri de majorare a salariilor. "Prin aceste propuneri se ajunge la o majorare de 15-16% pentru cei cu salarii mici, insa e vorba de un personal redus aproape la jumatate", a precizat Dumitru. El a adaugat ca reprezentantii sindicalistilor au primit asigurari ca, pana la sfarsitul saptamanii, vor primi un raspuns din partea patronatului, in legatura cu propunerile facute. Ultima oferta a administratiei era de 11%, in timp ce sindicalistii au cerut 16% majorare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.