Organizatorii concertului Jethro Tull, care va avea loc pe 30 august, in Piata Mare din Sibiu, asteapta aproximativ 20.000 de persoane, pentru care promit un spectacol de exceptie. Evenimentul, la care intrarea va fi libera, va fi unul "cu adevarat g
Organizatorii concertului Jethro Tull, care va avea loc pe 30 august, in Piata Mare din Sibiu, asteapta aproximativ 20.000 de persoane, pentru care promit un spectacol de exceptie. Evenimentul, la care intrarea va fi libera, va fi unul "cu adevarat grandios", cu o sonorizare ce va avea o putere de 40.000 W si un aranjament de lumini de exceptie, informeaza organizatorii. Muzicienii care vor canta la Sibiu alaturi de legendarul Ian Anderson, liderul si vocea Jethro Tull, sunt: John O'Hara, la clape si acordeon, James Duncan, la baterie, David Goodier la chitara bas si tanarul muzician german Florian Opahle, la chitara. Britanicii vor canta atat piese noi cat si clasice, pentru concert fiind pregatite si melodii acustice. Jethro Tull va oferi fanilor din Romania cateva compozitii noi ce vor figura pe viitorul album, reinterpretari ale unor piese mai vechi, dar si hiturile care i-au consacrat pe piata muzicala internationala, de peste 40 de ani. Concertul Jethro Tull are loc in parteneriat cu Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura Sibiu. Spre deosebire de cele mai multe trupe din generatia sa, Jethro Tull este inca activa atat pe scena, cat si in studio. Incepand din anul 1968, formatia a lansat 30 de discuri care s-au vandut in peste 60 de milioane de exemplare, sustinand peste 2.500 de concerte in 40 de tari. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.