Muse si Pink Martini isi incearca muzica si in Romania  Muse, una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa, va canta pentru prima data la Bucuresti pe 6 octombrie. Concertul, care va avea loc pe Stadionul National de Rugb
Muse si Pink Martini isi incearca muzica si in Romania Muse, una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa, va canta pentru prima data la Bucuresti pe 6 octombrie. Concertul, care va avea loc pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, este prezentat de Orange si produs de One Event si Livada.Povestea celor de la Muse a inceput in 1999, in Londra, cu Matthew Bellamy, Chris Wolstenholme si Dominic Howard. Muzica lor imbina rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul si chiar cu muzica electronica si clasica. Hit-uri ca ''Time is running out'' si ''Starlight'' dovedesc ca amestecul de stiluri este unul reusit.Trupa a castigat de-a lungul timpului numeroase premii, printre care: Best New Artist (in 2000, in Marea Britanie), Innovation Award, Best Album, Best British Band si pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. In plus, britanicii au fost premiati cu mai multe discuri de platina si de aur.Biletele vor putea fi achizitionate, incepand cu 17 august, la pretul de 45, respectiv 65 RON, din magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti, Sala Palatului si online de pe Bilet.ro, TicketPoint.ro. "Diva" Pink Martini Formatia americana Pink Martini isi asteapta fanii la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 octombrie. Spectacolul, organizat de Emag!c Entertainment, face parte din turneul de promovare a noului album Pink Martini, "Hey Eugene!".Cu un sound ce imbina influente variate, de la cuban-jazz si muzica de camera pana la marsuri braziliene si soundtrack-uri de filme noir, cei 12 membri ai orchestrei Pink Martini din Portland, Oregon si-au etalat repertoriul multilingvistic pe scene din intreaga lume. Bazele formatiei au fost puse in 1994 de pianistul Thomas Lauderdale, pe vremea cand era student la Harvard. El a fost cel care a cooptat-o in trupa si pe China Forbes, "diva" Pink Martini.Prima piesa a formatiei, "Sympathique" ("Je ne veux pas travailler"), a devenit instant un hit in Franta si a dat numele primului album Pink Martini. Lansat in 1997, "Sympathique" a primit discul de platina in Franta si pe cel de aur in Elvetia, Grecia si Turcia. Succesul a fost confirmat sapte ani mai tarziu de cel de-al doilea album, "Hang on Little Tomato", premiat in Germania, Franta, Canada, Grecia si Turcia. "Hey Eugene!, cea mai noua aparitie discografica semnata Pink Martini, imbina ritmuri din diferite parti ale lumii pentru a crea un sound modern", spune Thomas Lauderdale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.