Antrenorul lui Lazio, Delio Rossi, a spus ca doreste ca echipa sa sa obtina un avantaj confortabil inca din partida tur. "Vrem sa obtinem o performanta mare si trebuie sa ne asiguram un avantaj linistitor inca din tur. Suntem pregatiti pentru Liga Ca
Antrenorul lui Lazio, Delio Rossi, a spus ca doreste ca echipa sa sa obtina un avantaj confortabil inca din partida tur. "Vrem sa obtinem o performanta mare si trebuie sa ne asiguram un avantaj linistitor inca din tur. Suntem pregatiti pentru Liga Campionilor", a spus Rossi, care se confrunta cu cateva probleme de lot. Behrami, Mauri, Rocchi si Makinwa sunt incerti, dar staff-ul medical a dat asigurari ca ei vor fi recuperati pentru intalnirea cu Dinamo. Portarul Juan Pablo Carrizo nu va putea evolua in "dubla" cu Dinamo, deoarece nu a primit pasaportul italian. Capitanul lui Lazio, Luciano Zauri, a declarat ca nu cunoaste adversarul din turul III preliminar. "Nu cunoastem prea bine echipa romana, dar avem dorinta de a intra in grupele Ligii Campionilor si de a juca intr-o competitie la care pana acum ne uitam la televizor. Este visul nostru si vrem sa-l transformam in realitate", a afirmat Zauri. Lazio a marcat zece goluri in triunghiularul disputat sambata in compania lui Fiuggi si Ferentino, in ultimele meciuri amicale dinaintea startului oficial al sezonului. In primul meci, Lazio a invins cu 7-0 echipa orasului Fiuggi, unde se afla in cantonament. Golurile au fost marcate de Simone Inzaghi (3 - unul din penalty), Kolarov, Mudingayi, Manfredini si Tare. Dellio Rossi a folosit in acest joc formula Berni - De Silvestri, Tuia, Belleri, Kolarov - Mudingayi, Baronio, Manfredini - Del Nero - Tare, Inzaghi. Al doilea joc a fost castigat de Lazio cu 3-0, in fata amatorilor de la Ferentino, golurile fiind inscrise de Pandev (2) si Rocchi. In acest meci, la adversara lui Dinamo au evoluat Ballotta - Scaloni, Stendardo, Cribari, Zauri - Mudingayi, Ledesma, Mutarelli - Mauri (10 Del Nero), Rocchi, Pandev. Firmani, Diakite, Behrami, Siviglia si Makinwa s-au pregatit separat, ei acuzand diverse probleme medicale. In jocul cu Ferentino, Mauri a fost inlocuit dupa ce a acuzat o accidentare la genunchiul drept. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.