Rewe Romania a investit peste 1,5 milioane de euro intr-un nou magazin Penny Market, ce urmeaza sa fie deschis, miercuri, in cartierul Bucurestii Noi. Unitatea, care are o suprafata de 750 de metri patrati, va oferi o gama de 1.300 de produse, noteaz
Rewe Romania a investit peste 1,5 milioane de euro intr-un nou magazin Penny Market, ce urmeaza sa fie deschis, miercuri, in cartierul Bucurestii Noi. Unitatea, care are o suprafata de 750 de metri patrati, va oferi o gama de 1.300 de produse, noteaza Mediafax. Compania, care face parte din grupul german de retail Rewe, opereaza in Romania 31 de magazine Penny Market si cinci unitati Penny Market XXL.Pana la sfarsitul anului, Rewe Romania intentioneaza sa mai deschida magazine in orase precum Alba-Iulia, Moinesti, Drobeta Turnu-Severin, Catunele, Gheorgheni, Turda, Petrosani, Medias, Rasnov, Baia Mare, Carei, Lupeni, Navodari, Targu Secuiesc, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Hunedoara si Mioveni.Rewe a investit 12 milioane de euro si intr-un depozit la Turda, pe care il va inaugura in cursul lunii septembrie. Compania mai detine un depozit in localitatea Ştefanestii de Jos, in apropiere de Bucuresti. In afara de divizia de magazine de discount (reprezentata de Rewe Romania) grupul german Rewe opereaza pe piata locala prin intermediul diviziei de supermarketuri Billa si, impreuna cu Fegro Markt, reteaua de cash&carry Selgros.Anul trecut, diviziile din Romania ale Rewe Group au obtinut o cifra de afaceri de 1,05 miliarde de euro, in crestere cu 34,7% fata de 2005. La nivel international, retailerul este prezent in 14 tari, avand aproape 12.000 de magazine si circa 260.000 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.