Relatia dintre politicienii social democrati Daciana Sarbu si Victor Ponta ar putea fi oficializata in aceasta toamna, cu putin noroc chiar de viitorul Patriarh.Daciana Sarbu si Victor Ponta,
un cuplu asteptat de multa
vreme la altar Daciana Sarbu si Victor Ponta au din nou planuri de casatorie. Surse din apropierea celor doi ne-au declarat ca ar fi fost fixata si o data a nuntii: undeva la sfirsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie. Aceleasi surse spun ca renumitul cuplu ar fi antamat si preotul care sa oficieze casatoria. Este vorba de IPS Daniel, mitropolitul Moldovei si unul dintre candidatii pentru sefia Bisericii Ortodoxe. Victor Ponta a refuzat ieri sa confirme sau sa infirme informatiile privind casatoria lui cu Daciana. „Este viata mea privata si nu intereseaza pe nimeni", sustine Ponta. Victor si Daciana intentioneaza de mai mult timp sa se casatoreasca. In urma cu mai bine de un an, senatorul PSD Ilie Sarbu confirma pentru Cotidianul ca fiica lui si Victor Ponta ar dori sa faca nunta, dar el s-a impotrivit. „Recomandarea mea a fost sa nu se faca acum. S-ar face speculatii si n-am avea decit o neintelegere in plus. (…) Eu i-am spus parerea mea (lui Victor Ponta - n.r.): nu sint de acord! Inteleg ca tine foarte mult la ea. Ramin la ideea mea, ca e o greseala… Insa stiu ca dragostea e mai mare intotdeauna. Iar ea nu mai e un copil. Are 28 de ani. E deputat…", afirma Ilie Sarbu, in luna aprilie 2006. Situatia nu pare sa se fi schimbat de atunci. Sursele deja mentionate ne-au mai spus ca Ilie Sarbu nu doreste ca fata lui sa se marite cu Victor Ponta. „Nu-i place de el." Motivul pentru care tatal-socru se opunea anul trecut casatoriei era ca Ponta tocmai divortase de prima lui sotie, cu care are si un copil.

In presa a aparut o informatie potrivit careia Daciana si Victor s-ar fi casatorit deja. In China. Chiar in sediul Ambasadei Romaniei la Beijing. Surse neoficiale din cadrul ambasadei au infirmat insa acest lucru.

Nici prietenii apropiati ai celor doi politicieni nu au confirmat informatia aparuta in presa. „Eu am vorbit cu Daciana acum doua zile. Nu mi-a spus nimic despre faptul ca s-ar fi casatorit. Iar lui Victor i-am spus deja ca nu se poate casatori fara sa dea macar de baut. Nu a dat pina acum, deci ma indoiesc ca s-ar fi casatorit", ne-a declarat Nicolae Banicioiu, presedintele TSD si prieten apropiat al cuplului Victor-Daciana.