Pasajul pietonal de la Universitate va intra in renovare in toamna acestui an, acesta urmand sa fie modernizat din fonduri municipale, dupa ce a revenit in administrarea Primariei Capitalei. Municipalitatea a castigat litigiul cu firma care avea pasa
Pasajul pietonal de la Universitate va intra in renovare in toamna acestui an, acesta urmand sa fie modernizat din fonduri municipale, dupa ce a revenit in administrarea Primariei Capitalei. Municipalitatea a castigat litigiul cu firma care avea pasajul in concesiune de aproape 10 ani, acesta revenind in administrarea Primariei la jumatatea lunii iulie. "Municipalitatea a recastigat Pasajul Universitatii si am dispus Administratiei Strazilor sa intocmeasca un proiect de reabilitare a intregului pasaj", a anuntat primarul general Adriean Videanu. Primaria Capitalei va investi pentru modernizarea pasajului pietonal. Lucrarile vor incepe in toamna acestui an si presupun reabilitarea integrala a infrastructurii si a finisajelor interioare si exterioare, a pardoselilor si scarilor rulante de pe cele patru accese. Ulterior, spatiul va fi dotat cu instalatii de supraveghere si ventilatie. (Magda SEVERIN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.