Antrenor al lotului national de canoe

Echipajul Romaniei de canoe dublu, alcatuit din Iosif Chrila si Andrei Cuculici, a castigat medalia de argint pe distanta de 500 de metri la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Duisburg. Elevii lu
Antrenor al lotului national de canoe

Echipajul Romaniei de canoe dublu, alcatuit din Iosif Chrila si Andrei Cuculici, a castigat medalia de argint pe distanta de 500 de metri la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Duisburg. Elevii lui Ivan Patzaichin au obtinut biletele pentru Beijing in toate cele patru probe de canoe. Gratie rezultatelor excelente inregistrate de canoistii nostri, delegatia Romaniei a fost aproape sa-si realizeze indraznetul obiectiv (doua medalii in probe olimpice si tot atatea in probe neolimpice, calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing in patru sau cinci probe) fixat inainte de Campionatele Mondiale. In clasamentul general pe medalii, Romania a incheiat pe locul sase. Pentru toate aceste performante, Jurnalul National il declara pe antrenorul lotului national de canoe, Ivan Patzaichin, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.