GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa 1 * MIHAI TARARACHE (foto) a marcat un gol pentru MSV Duisburg, 3-1 in deplasare cu Borussia Dortmund. Tararache a fost integralist, a primit un cartonas galben in minutul 43 si a transformat un penalty in minutul 62. To
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa 1 * MIHAI TARARACHE (foto) a marcat un gol pentru MSV Duisburg, 3-1 in deplasare cu Borussia Dortmund. Tararache a fost integralist, a primit un cartonas galben in minutul 43 si a transformat un penalty in minutul 62. Tot pentru Duisburg, IULIAN FILIPESCU a jucat toate minutele, primind un cartonas galben in minutul 49.
ELVETIA, Super League, etapa a 4-a * CRISTIAN IANU a reusit o "dubla" pentru FC Aarau, 5-2 in deplasare cu FC Thun. Ianu a fost integralist si a marcat in minutele 50 si 66.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 20-a * POMPILIU STOICA a jucat toate minutele pentru FC Moscova, 0-2 in deplasare cu TSKA Moscova.
TURCIA, Super Lig, etapa 1 * DANIEL PANCU a fost integralist pentru Bursaspor, 0-0 in deplasare cu Denizlispor. De la Bursaspor a lipsit CORNEL FRASINEANU, invoit pentru cateva zile de conducerea clubului (presa locala a scris ca romanul isi cauta alta echipa, pentru ca are probleme familiale si este nefericit la Bursa). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.