Stimati suporteri stelisti, rogu-va nu va impacientati. Nu persoana lui Banel a€žJardel" Nicolita face obiectul acestui articol. Despre proprietarul a€žde facto" al numelui Jardel este vorba. Atacantul brazilian Mario Jardel, cel
Stimati suporteri stelisti, rogu-va nu va impacientati. Nu persoana lui Banel a€žJardel" Nicolita face obiectul acestui articol. Despre proprietarul a€žde facto" al numelui Jardel este vorba. Atacantul brazilian Mario Jardel, cel care a evoluat in sezonul trecut la Anorthosis Famagusta, adversara formatiei CFR Cluj in turul II preliminar al Cupei UEFA, a a€ždivortat" de gruparea cipriota, transferandu-se la cangurii de la a€žNewcastle Jets", au anuntat reprezentantii clubului australian de prima divizie.
 
ACUM LA ANTIPOZI. "Sunt ferm decis sa fac o treaba buna aici. Vreau sa dovedesc ca sunt in continuare un fotbalist de top", a declarat la sosire atacantul in varsta de 33 de ani, adaugand totusi ca a facut oarece eforturi pentru a a€žscapa" de kilogramele in plus acumulate in timpul sejurului pe insula Afroditei. In ultimii 5 ani, Jardel nu a evoluat decat in 37 de meciuri oficiale, ultimul disputandu-se la data de 12 mai a.c. (finala Cupei Ciprului, castigata de fostul sau club in fata Omoniei din Nicosia, cu 3-2).

Selectionat de 10 ori in a€žnationala" Braziliei, Mario Jardel, un veritabil a€žglobe-trotter" al sportului cu balonul rotund, a fost legitimat pana acum la nu mai putin de 12 cluburi din America de Sud, Europa si Australia. El a cunoscut gloria in Portugalia, unde a fost de 4 ori campion, de 3 ori cu FC Porto si o data cu Sporting Lisabona. In 1999 si 2002 a cucerit trofeul a€žGheata de Aur", decernat in fiecare an celui mai bun marcator de pe batranul continent.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.