"Mitica la puscarie", i-au strigat suporterii oficialului LPF, care le-a cerut cameramanilor sa-i filmeze pe fani spunandu-le ca ei vor fi cei care vor merge la inchisoare. "Acesti derbebei se vor duce la puscarie in curand. Legea va iesi in septembr
"Mitica la puscarie", i-au strigat suporterii oficialului LPF, care le-a cerut cameramanilor sa-i filmeze pe fani spunandu-le ca ei vor fi cei care vor merge la inchisoare. "Acesti derbebei se vor duce la puscarie in curand. Legea va iesi in septembrie si lor nu le convine, pentru ca vor merge la puscarie. Comportamentul lor este de animale", a afirmat Dragomir. Unii suporteri i-au strigat presedintelui LPF: "Mai ai un pic si mori!". Dragomir, care face parte din delegatia dinamovista, crede in sansele campioanei Romaniei: "Cred ca Dinamo va obtine un rezultat bun la Roma. Va avea insa un meci greu pentru ca intalneste o echipa din campionatul Italiei, ce Dumnezeu!". Din delegatia lui Dinamo mai fac parte presedintele FRF, Mircea Sandu, selectionerul Victor Piturca, dar si Ioan Becali, fostul presedinte executiv al gruparii din "Groapa". De asemenea, echipa antrenata de Rednic este insotita de actionarul Vasile Turcu si de directorul general Cristian Borcea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.