Revolutia tehnologica a fost la un pas sa dea peste cap partida din campionat dintre Steaua si Poli Iasi. Noul sistem de intrare pe stadionul Ghencea este departe de a fi perfect, mai bine de 1.000 de suporteri plecand de la stadion pentru ca nu au
Revolutia tehnologica a fost la un pas sa dea peste cap partida din campionat dintre Steaua si Poli Iasi. Noul sistem de intrare pe stadionul Ghencea este departe de a fi perfect, mai bine de 1.000 de suporteri plecand de la stadion pentru ca nu au avut cum sa-si procure bilete de intrare din cauza numarului mic de case. Presedintele CA, Valeriu Argaseala, a declarat ca la portile arenei au fost descoperiti spectatori care aveau asupra lor cutite lipite cu leocoplast pe picior.

Noul sistem de tiketing din Ghencea va deveni in scurt timp un cosmar atat pentru spectatorii linistiti, care se vad nevoiti sa stea la cozi interminabile, dar si pentru huliganii pusi pe rele, care au sanse tot mai mici sa patrunda in incinta arenei. La partida cu Poli Iasi, din cauza faptului ca au venit relativ tarziu la stadion, mai bine de 1.000 de suporteri au trebuit sa se intoarca acasa pentru ca nu au avut timp sa-si cumpere bilet. S-au format cozi consistente atat la casele de bilete, cat si la intrarea in tribune, turnichetele miscan-du-se mult mai incet decat isi doreau spectatorii. „Nu i-am lasat sa intre cu steaguri si bete de cauciuc. Nu sunt eu organizato r de competitii, nici portar. Intrebati-i pe organizatori, pe vanzatori care e problema cu vanzarea biletelor“, s-a marginit sa declare Gigi Becali. Direct implicat, presedintele CA Valeriu Argaseala a venit cu mult mai multe amanunte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.