Chiar daca a inceput bine in campionatul belgian, managerul formatiei Anderlecht se teme ca echipa sa va avea o misiune extrem de dificila in adjudecarea titlului. Dezamagirea lui Herman Van Holsbeeck a pornit de la modul catastrofal in care elevii s
Chiar daca a inceput bine in campionatul belgian, managerul formatiei Anderlecht se teme ca echipa sa va avea o misiune extrem de dificila in adjudecarea titlului. Dezamagirea lui Herman Van Holsbeeck a pornit de la modul catastrofal in care elevii sai au tratat amicalul cu Murcia, noupromovata in prima divizie spaniola administrandu-le belgienilor un usturator 6-0. Cele doua mari achizitii ale lui Anderlecht, Thereau si brazilianul Triguinho au fost pusi la zid de managerul formatiei, care a apreciat ca acestia sunt umbrele fotbalistilor care l-au impresionat sezonul trecut indeajuns incat sa insiste pentru transferurile lor. Van Holsbeek s-a declarat dezamagit mai ales de fostul atacant al Stelei, caruia ros-albastrii ii simt lipsa si acum: Jocul lui Theareau nu mai are nimic in comun cu ceea ce a aratat pe cand juca la Steaua. Este o umbra a fotbalistului din sezonul trecut. In loc sa dea tot felul de declaratii prin ziare, sa-si arate valoarea in teren, daca vrea sa joace mai mult de cinci minute, pentru ca nu m-a convins nici macar ca are loc in primul 18. Am sa vorbesc cu el sa vad ce i se intampla, pentru ca la nivelul la care s-a prezentat nu are cum sa faca fata la Anderlecht.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.