Profitul Deutsche Telekom a crescut in trimestrul al doilea cu 1,8% si a depasit estimarile analistilor, dar acestia considera ca operatiunile companiei pe piata germana continua sa se confrunte cu dificultati, transmite Reuters, citat de Mediafax. D
Profitul Deutsche Telekom a crescut in trimestrul al doilea cu 1,8% si a depasit estimarile analistilor, dar acestia considera ca operatiunile companiei pe piata germana continua sa se confrunte cu dificultati, transmite Reuters, citat de Mediafax. Deutsche Telekom, cel mai mare operator european de telecomunicatii, in functie de vanzari, a obtinut un profit inainte de deducerea dobanzilor, impozitelor, deprecierii si amortizarii de 4,9 mld. euro. Veniturile au urcat cu 2,9%, la 15,575 de miliarde de euro, alimentate de rezultatele pozitive ale operatiunilor diviziei americane de telefonie mobila T-Mobile. Rezultatele Deutsche Telekom au depasit estimarile analistilor cu un cuantum mai important decat cele ale altor operatori concurenti, precum France Telecom si KPN, in pofida profitabilitatii ridicate consemnate la nivelul industriei de profil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.