Surclasata de catre formatia lui Gheorghe Tadici, atat in Cupa, cat si in campionat, sezonul trecut, Rulmentul s-a vazut invinsa si in primul meci oficial al acestei stagiuni, Oltchimul impunandu-se in Supercupa cu scorul de 28-24. Cu toate acestea

Surclasata de catre formatia lui Gheorghe Tadici, atat in Cupa, cat si in campionat, sezonul trecut, Rulmentul s-a vazut invinsa si in primul meci oficial al acestei stagiuni, Oltchimul impunandu-se in Supercupa cu scorul de 28-24. Cu toate acestea, antrenoarea brasovencelor, Marian Tarca, este optimista si spune ca echipa sa nu a aratat adevarata masura a valorii pe care o are in partida contra galacticelor din Ramnicu Valcea. Pentru noi nu a fost un joc concludent, deoarece ne-au lipsit cinci jucatoare din cauza diferitelor accidentari sau convocari la lotul de tineret. Cu toate acestea, sunt multumita de prestatia echipei, care, in ciuda absentelor, s-a miscat destul de bine. Sa nu uitam ca ne-au venit cateva jucatoare noi in aceasta vara si nu am reusit omogenizarea totala a echipei, a declarat Tarca pentru Umbra. Aceasta se declara optimista in vederea editiei de campionat care sta sa inceapa, spunand ca Rulmentul e mult mai puternica in acest sezon: Sunt extrem de multumita de lotul pe care il am la dispozitie si pot sa spun ca, la acest moment, echipa este doar la 70 la suta din potential. Sper ca in curand sa ajungem la forma maxima, pentru ca Rulmentul este mult mai puternica decat anul trecut.
Obiective: campionatul si Cupa Cupelor
Intarite in aceasta vara cu rusoaica Natalia Spirova, sudcoreanca Sun-Hee, portugheza de Sousa si cu Simona Gogarla, brasovencele spera sa isi ia revansa dupa esecurile de anul trecut si sa castige campionatul, precum si Cupa Cupelor. Ne vom bate de la egal la egal cu Oltchim, pentru ca avem o echipa mai buna decat sezonul trecut. Sigur, luptam practic cu reprezentativa Romaniei, insa nici jucatoarele noastre nu sunt mai prejos. Un obiectiv la fel de important este Cupa Cupelor, asa ca ne vom bate pe ambele fronturi, spune antrenoarea formatiei de sub Tampa.

Au clacat pe final
Oltchim Rm. Valcea s-a impus in Supercupa Romaniei, disputata saptamana trecuta, reusind sa invinga Rulmentul cu 28-24, in ciuda unui meci echilibrat pana pe finalul partidei. De altfel, Brasovul a condus pana in minutul 41 cu 20-17, insa elevele Marianei Tarca au cazut fizic, astfel ca galacticele de la Oltchim au revenit in forta pentru a se impune in final. S-a vazut pe final ca a trebuit sa folosesc unele jucatoare care nu sunt inca puse la punct cu pregatirea fizica, echipa clacand din acest punct de vedere. Totusi, odata cu revenirea jucatoarelor pe care nu am putut sa le folosesc si cu omogenizarea echipei, vomr arata o cu totul alta fata, a declarat Mariana Tarca.

Razboiul dintre Mariana Tarca si Gheorghe Tadici, pigmentat cu replici acide din partea ambilor, pare ca nu s-a terminat nici acum, in ciuda faptului ca antrenoarea Brasovului afirma ca acesta nici nu a existat vreodata. Nu pot sa spun ca a fost un razboi intre noi, insa el ar trebui sa fie fair-play si sa accepte concurent a. Nu poate castiga numai el, mai sunt atatea echipe care tintesc locul intai si e normal sa existe o lupta dreapta. Un exemplu in privinta faptului ca Tadici nu este fair-play este ca ne-a luat-o pe Ramona Tivadar doar pentru a ne slabi, iar acum jucatoarea a devenit o umbra a ceea ce era inainte. Acesta este stilul sau, spune Tarca. Ea refuza sa vorbeasca despre echipa nationala feminina, antrenata tot de Gheorghe Tadici, rezumanduse la a spune ca are sanse foarte bune pentru Campionatul Mondial de la sfarsitul acestui an.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.