Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, sustine ca la Bran se vor transa multe dintre problemele partidului in ceea ce priveste participarea la actul guvernarii. "Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu va fi doar parghia prin care ne vom atinge
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, sustine ca la Bran se vor transa multe dintre problemele partidului in ceea ce priveste participarea la actul guvernarii. "Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu va fi doar parghia prin care ne vom atinge obiectivele, daca se va decide sa mergem in directia aceasta. Trebuie sa ne hotaram daca intram la guvernare, cu cine intram, daca putem face acest lucru singuri, daca mergem pe linia alegerilor anticipate, toate acestea trebuie lamurite", a declarat Ilie Sarbu. Vicepresedintele a mai adaugat ca, in cadrul formatiunii, situatia este destul de incordata, starea de spirit fiind dorinta de clarificare a acestor probleme. Sefii de organizatii si de Consilii Judetene ai PSD i-au cerut lui Mircea Geoana, sa dea jos Guvernul condus de premierul Calin Popescu Tariceanu. Toti cei 12 lideri teritoriali i-au cerut vehement sefului PSD sa introduca, la inceputul sesiunii parlamentare, o motiune de cenzura care sa dea jos actualul Guvern. In cadrul discutiilor s-a evocat si posibiliatea formarii unui guvern PSD, a unui guvern format din lideri PD sau chiar o alianta la guvernare intre cele doua partide.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.