Zecile de circari din lumea intreaga, adunati in weekend in Capitala culturala europeana, nu au reusit sa convinga niciun sibian sa experimenteze mersul pe picioroange. "Cred ca trebuie sa ai multi ani de experienta ca sa poti face asta. Ma multumes
Zecile de circari din lumea intreaga, adunati in weekend in Capitala culturala europeana, nu au reusit sa convinga niciun sibian sa experimenteze mersul pe picioroange. "Cred ca trebuie sa ai multi ani de experienta ca sa poti face asta. Ma multumesc sa stiu sa jonglez cu mingi, ca sa le arat prietenilor mei", a declarat Romica Vebea, de 50 de ani, in timp ce se joaca cu trei mingi. Copiii au fost mai curiosi si au tinut mortis sa afle cum pot scoate o floare din batista, un banut din par sau cum sa-si tina echilibrul pe sarma. "Cei mici au fost foarte amuzati, au invatat trucurile mai simple si s-au pozat alaturi de circari", spune Roxana Bobodici, circar in cadrul The Serious Road Trip din Timisoara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.