Cariera cantaretei Britney Spears cunoaste o cadere dramatica, fosta diva fiind acum catalogata drept o epava, o ruina a fostului idol al milioanelor de oameni. Excesele si numeroasele crize de nebunie din ultima perioada au facut ca o serie de exper
Cariera cantaretei Britney Spears cunoaste o cadere dramatica, fosta diva fiind acum catalogata drept o epava, o ruina a fostului idol al milioanelor de oameni. Excesele si numeroasele crize de nebunie din ultima perioada au facut ca o serie de experti sa aprecieze ca Britney sufera de sindromul dedublarii personalitat ii, ca urmare a a b u z u l u i de alcool si medicamente, dar mai ales din cauza estomparii prizei la public, devenind o tinta usoara pentru numerosi barbati. Mai mult, si preten- tiile vedetei au scazut dupa despartirea de Kevin Federline, Britney fiind surprinsa in ipostaze intime alaturi de mai multi barbati. S-a speculat chiar ca vedeta ar fi insarcinata pentru a 3-a oara, fapt ce-i provoaca numeroase probleme, intrucat nu stie sigur cine ar putea fi tatal. Ultimul set de fotografii compromi- tatoare cu Spears, tiparite in presa de peste Ocean, accentueaza imaginea de femeie usoara pe care a capatat-o Britney. Asta pentru ca vedeta este surprinsa goala intr-o piscina, alaturi de un partener de ocazie, alaturi de care consuma alcool din belsug, inainte de a ajunge in ipostaze intime.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.