Etern Stabileste de ani de zile rezultate cu fluierul si nu pateste nimic Protectie. Conducerea CCA si Ionut Lupescu il tin in brate pe cel care face praf meci dupa meci cu ranjetul pe buze Daca spunem ca Sorin Corpodean este iesit din forma rade lu
Etern Stabileste de ani de zile rezultate cu fluierul si nu pateste nimic Protectie. Conducerea CCA si Ionut Lupescu il tin in brate pe cel care face praf meci dupa meci cu ranjetul pe buze Daca spunem ca Sorin Corpodean este iesit din forma rade lumea de noi! Ba din contra, se prezinta intr-o forma foarte buna, atat fizica, dar mai ales psihica. Alearga pe terenuri de fotbal, fluiera din fluier, apoi merge la sprituri. In spatele lui, jucatorilor, antrenorilor si conducatorilor nu le mai ramane decat sa se tanguie. Si se plang fratilor, se plang de tot mai multi ani. Lui Corpodean nu-i pasa. Dupa toate golaniile de anul trecut, dupa ce a fost acuzat public de Becali ca ia spaga, este tot numarul unu in arbitrajul romanesc. Sta cocotat sus pentru ca-l tin in brate Gheorghe Constantin si Ionut Lupescu. Presedintele CCA si directorul general al FRF si-au dat mana pentru o infama protectie din campionatul intern. Mai mult, se vorbeste pe la colturi ca-i pregatesc o functie mare la Federatia de Fotbal, dupa ce va renunta la activitate. S-or fi inspirat de la americanii care scot hackerii din puscarii si ii fac programatori la NASA! Cert este ca, dupa jaful din partida Otelul - Unirea Urziceni, i se va da nitel drumul prin Europa si va fi readus repede-repede inapoi, in competitia interna, mai curat si mai uscat, ca intotdeauna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.