Trupa lui Hagi n-a stralucit nici contra iesienilor, victoria venind dupa sutul de senzatie al lui Bicfalvi, din minutul 79, la o faza care a creat controverse. Cu Silvasan cazut pe gazon, Iasiul a avut mingea, dar n-a trimis-o afara, Steaua a recupe
Trupa lui Hagi n-a stralucit nici contra iesienilor, victoria venind dupa sutul de senzatie al lui Bicfalvi, din minutul 79, la o faza care a creat controverse. Cu Silvasan cazut pe gazon, Iasiul a avut mingea, dar n-a trimis-o afara, Steaua a recuperat si a marcat.
Dupa gol, Hagi s-a repezit la Silvasan si i-a spus sa se ridice, "Regele" intrand in conflict si cu staff-ul tehnic al moldovenilor. "Am pierdut pe greseala noastra. Trebuia sa dam mingea afara. Asa, Steaua n-ar fi marcat niciodata!", a spus Ionut Popa, antrenorul Politehnicii, care a mentionat ca el "continua sa vorbeasca elegant despre arbitri", dar a subliniat ca nu intelege de ce a fost eliminat fundasul Adrian Ilie (direct cartonas rosu in minutul 81, pentru lovirea lui Zaharia cand jocul fusese oprit).
Hagi: "O sa vina si spectacolul"
"Ar trebui sa dam goluri mai multe, dorim sa le facem pe plac celor care vor asta, dar important este sa castigam. Nu mi-a fost frica niciodata in fotbal. Am suferit ca si jucatorii. Sa joci cinci meciuri in 15 zile nu e usor. Trebuia sa fac doua - trei schimbari. Am fost inspirat. Baietii au fost destepti. In a doua repriza am pasat mai bine si i-am dezechilibrat. Mie imi trebuie timp, pe care il obtin cu rezultate, ca sa putem face o echipa ideala", a spus Hagi, care a adaugat ca are incredere ca, in timp, Plesan, debutant la Steaua, va reusi sa inteleaga mai bine jocul echipei si s-a aratat multumit de evolutia mijlocasului transferat de la Timisoara. Hagi l-a laudat pe Bicfalvi, jucator in varsta de 19 ani, transferat in vara de la Jiul. "Eu l-am gasit aici. Meritul este al celor care l-au adus si al lui. Eu doar il antrenez. L-am felicitat dupa gol. Si-a gasit un drum in viata", a punctat Hagi.
Gigi Becali: "Echipa a jucat extraordinar"
Finantatorul stelist s-a declarat foarte multumit de evolutia echipei. "Ce conteaza ca a fost 1-0? Conteaza ca echipa a jucat extraordinar, a facut spectacol! Daca marcam repede, in prima repriza, mai vedeam vreo trei - patru goluri. Sunt fericit ca joaca echipa. Se rateaza, dar o sa vedeti voi Steaua! N-am avut emotii. Cei din loja erau agitati, dar le-am zis: <<SStati linistiti, ca nu pot sa reziste mult!>>. Plesan, super!", a spus Gigi Becali. Managerul sportiv Adrian Ilie s-a declarat multumit de rezultat, apreciind ca victoria a fost meritata: "Am avut multe ocazii, insa am si ratat mult. Bicfalvi a inscris un gol de senzatie. E un jucator de echipa. Si Plesan a facut o partida buna. Iasiul a venit numai sa se apere".
Probleme la intrare
Noul sistem de ticketing, inaugurat la meciul cu iesenii, a facut ca aproape 1.000 de fani sa ramana pe dinafara stadionului. Vanzarile de bilete au mers greu, mai ales din cauza completarii datelor personale ale spectatorilor in computere. Multi dintre cei prezenti la coada au renuntat si au plecat spre case, pentru a urmari meciul la televizor. "Eu am fost informat ca la pauza toate biletele erau vandute. Am anuntat ca biletele pentru acest meci vor fi puse in vanzare de vineri tocmai pentru a nu se crea aglomeratie la case. Puteau sa vina mai devreme suporterii, mai ales ca am anuntat ca sistemul e pus la punct. Vom mari numarul de case, dar trebuie sa inteleaga ca ar trebui sa vina ceva mai devreme sa-si cumpere bilete, chiar daca vin in ziua meciului. Nu cred ca s-a stat si patru ore la coada", a declarat Valeriu Argaseala, presedintele CA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.