Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat ca PNL practica, in ultima perioada, de o maniera coordonata la nivel national, racolarea primarilor PSD cu tot felul de oferte generoase de ordinul zecilor de miliarde de lei vechi pentru primar
Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat ca PNL practica, in ultima perioada, de o maniera coordonata la nivel national, racolarea primarilor PSD cu tot felul de oferte generoase de ordinul zecilor de miliarde de lei vechi pentru primarii care ar trece la PNL, relateaza Rompres.
'Pana in acest moment, nu a trecut niciun primar de-al nostru la PNL, dar au inceput o campanie de incercare de racolare pe care eu, ca secretar general al PSD, o resping foarte clar si dau un ultimatum foarte serios de avertizare PNL-ului si a guvernantilor care se joaca cu focul', a precizat Corlatean.
Secretarul general al PSD a participat luni, alaturi de Mircea Geoana si parlamentari brasoveni, la Zarnesti, la o intalnire cu sindicalistii de la UM Tohan.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.