Gheorghe Stefan, primarul orasului din Moldova si presedinte de onoare al Ceahlaului, a criticat dur arbitrajul de la meciul cu Dinamo, pierdut de moldoveni, pe teren propriu, cu 0-3. "Dinamo a dat un gol din ofsaid, la 1-0, si atunci s-a terminat me
Gheorghe Stefan, primarul orasului din Moldova si presedinte de onoare al Ceahlaului, a criticat dur arbitrajul de la meciul cu Dinamo, pierdut de moldoveni, pe teren propriu, cu 0-3. "Dinamo a dat un gol din ofsaid, la 1-0, si atunci s-a terminat meciul! Au mai fost si alte greseli, s-a arbitrat cu masuri diferite. Oricum, o felicit pe Dinamo pentru cum a fost arbitrata!", a spus "Pinalti". La randul sau, antrenorul Ceahlaului, Viorel Hizo, crede ca unul dintre motivele infrangerii de vineri seara este si prestatia brigazii de arbitri. "Ar trebui ca echipele din Bucuresti sa organizeze un play-off intre ele, iar celelalte echipe din campionat, chiar si Timisoara si CFR, sa joace fara presiunea Ligii Campionilor. Nu vreau sa comentez cum s-a primit golul doi si multe alte faze. A fost ofsaid de trei metri la golul doi! Daca nu e asa, ma las de meserie", a declarat Hizo. Meciul a fost arbitrat de Ov. Hategan, ajutat la tuse de Z. Szekely si M. Artene. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.