Referitor la materialul „Orban isi plateste cu posturi locotenentii anti-Basescu", aparut in Cotidianul pe 7 august 2007, Dierk Zeigert, director general News Outdoor Romania, face urmatoarele precizari:

„News Outdoor Romania este o companie comerciala, fara implicari politice, astfel incit spatiile publicitare sint inchiriate, contra cost, oricarei companii sau oricarui partid politic doreste. In perioda referendumului, diverse spatii publicitare detinute de News Outdoor Romania au fost inchiriate aproximativ in egala masura partidelor interesate prin intermediul companiilor de media", a declarat Dierk Zeigert. Potrivit companiei, persoana mentionata in articol, Cristian Popescu, nu este director general al companiei News Outdoor Romania, acesta impreuna cu George Nicolaie, care a parasit compania, nu au fost responsabili de vinzari, lucrind in departamentul de media.

„Apartenenta la anumite partide politice sau la diverse religii a angajatilor News Outdoor Romania tine de viata particulara a fiecaruia, atit timp cit acest lucru nu interfereaza cu activitatea firmei", spune Dierk Zeigert.

N.red.: Informatia potrivit careia Cristian Popescu este director general al companiei a fost furnizata de acesta. El a afirmat ca acordul comercial a fost semnat cel mai probabil direct cu PNL si nu prin intermediul unei firme de media, dupa cum spune Zeigert.