"O sa il chemam pe primul-ministru sa vina sa raporteze in fata Parlamentului pe o anumita tema care tine de politica interna si de o dominanta a programului de guvernare, fiindca dansul si l-a asumat in momentul motiunilor pe Sanatate (din iunie - n
"O sa il chemam pe primul-ministru sa vina sa raporteze in fata Parlamentului pe o anumita tema care tine de politica interna si de o dominanta a programului de guvernare, fiindca dansul si l-a asumat in momentul motiunilor pe Sanatate (din iunie - n.r.) pe ministrul Eugen Nicolaescu, cu activul si pasivul sau", a precizat Cristian Radulescu, citat de Mediafax. El a adaugat ca PD ii va cere si lui Nicolaescu, sa prezinte in Parlament o explicatie asupra modului cum au fost cheltuite sumele prevazute pentru programul national de sanatate. Potrivit lui Radulescu, acest program national este finantat din sumele obtinute din taxa de viciu, a caror destinatii nu pot fi controlate de Parlament, nefiind incluse in bugetul national. Deputatul democrat a sustinut ca programul national de sanatate costa peste 300 de milioane de euro, bani cu care s-ar fi putut realiza obiectivele din programul de guvernare al Aliantei pe domeniul Sanatatii: reamenajarea spitalelor de urgenta si achizitionarea a 1.500 de ambulante performante. El a mai spus ca tiparirea cupoanelor si scrisorilor necesare in programul national de sanatate costa 10 milioane de euro, bani care ar fi acoperit cheltuielile pe un an pentru medicamentele bolnavilor de cancer. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.