Ghinion. Dupa o calatorie cu peripetii, giulestenii au fost prinsi la mijloc de conflictul dintre fani si trupa rock Cosmarul echipei lui Cristiano Bergodi a inceput chiar pe aeroportul "Henri Coanda". Aeronava care trebuia sa-i duca pe "visinii" la
Ghinion. Dupa o calatorie cu peripetii, giulestenii au fost prinsi la mijloc de conflictul dintre fani si trupa rock Cosmarul echipei lui Cristiano Bergodi a inceput chiar pe aeroportul "Henri Coanda". Aeronava care trebuia sa-i duca pe "visinii" la Cluj a intarziat decolarea mai bine de o ora. Asta, pentru ca in Ardeal se dezlantuise furtuna. In jurul orei 23.00, rapidistii au ajuns la Cluj, fiind cazati la hotelul Opera Plaza. Acolo, scandalul era in toi. Ploaia nu a fost potrivnica doar Rapidului. Din cauza furtunii, concertul trupei americane de thrash metal, Over Kill, care ar fi trebuit sa cante la festivalul de muzica "Maximum Rock", a fost anulat. Oganizatorii si trupa purtau insa negocieri cu fanii si cu presa, care le cereau sa urce pe scena. Dupa mai multe discutii, americanii au renuntat sa mai cante, iar cei mai infocati admiratori sositi din toata tara au venit la hotel pentru a le cere socoteala. Rapidistii au scapat de pletosi abia dupa miezul noptii. In dimineata partidei, Coman, Sapunaru, Dica si Lazar au mers la Catedrala, unde s-au rugat si au aprins lumanari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.