Autoritatea Aeronautica Civila va aplica amenzi cuprinse intre 20.000 si 35.000 lei transportatorilor aerieni care nu detin certificate acustice in conformitate cu standardele europene si opereaza pe aeroporturile din Romania, iar exceptie vor face a
Autoritatea Aeronautica Civila va aplica amenzi cuprinse intre 20.000 si 35.000 lei transportatorilor aerieni care nu detin certificate acustice in conformitate cu standardele europene si opereaza pe aeroporturile din Romania, iar exceptie vor face avioanele de interes istoric. Potrivit unui proiect de lege elaborat de MT, se impune introducerea unui sistem de sanctiuni pentru cazurile in care se constata nerespectarea interdictiilor de operare legate de zgomot pe aeroporturile din Romania. Masurile vor fi aplicate de Regia Autonoma Autoritatea Aeronautica Civila din Romania, fiind astfel extinse competentele in domeniul constatarii contraventiilor si aplicarea acestora. Astfel, vor fi amendati cei care efectueaza zboruri pe aeroporturile din Romania cu avioane civile supersonice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.