Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice Sebastian Vladescu isi va da demisia dupa ce va finaliza proiectul de la Craiova privind privatizarea Automobile, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, prezent la desc
Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice Sebastian Vladescu isi va da demisia dupa ce va finaliza proiectul de la Craiova privind privatizarea Automobile, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, prezent la deschiderea Saptamanii Diversitatii, la Eforie Nord, transmite Mediafax.

Olteanu a precizat ca a existat o discutie referitoare la secretarul de stat in cadrul Delegatiei Permanente a PNL care a avut loc la sfarsitul lunii iunie, la Brasov. Potrivit acestuia, in cadrul acelei intalniri s-a stabilit ca Vladescu isi va da demisia dupa ce va finaliza proiectul de la Craiova privind privatizarea Daewoo.

"Asa zice si el, asa zicem si noi", a spus Olteanu.

Presa centrala a relatat, in mai multe randuri, citandu-l pe Vladescu, ca secretarul de stat urmeaza sa-si dea demisia, informatii dezmintite ulterior de oficial.

La sfarsitul lunii iunie, dupa ce Parlamentul a aprobat proiectul legii de majorare a pensiilor, Vladescu a spus ca aceasta reprezinta un pericol pentru stabilitatea macroeconomica, intrucat inseamna un efort bugetar de circa doua miliarde de euro, bani care vor fi taiati de la investitii si se vor regasi direct in consum.

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a aratat insa ca majorarea pensiilor este sustenabila, iar finantarea va fi asigurata de venituri suplimentare la buget, determinate de cresterea economica si avansul salariilor.

Pentru Automobile Craiova, autoritatile au primit o singura oferta, din partea companiei americane Ford.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.