Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a aprobat saptamana trecuta modificarea Normei nr. 5/2006 privind informatiile continute in materialele publicitare referitoare la fondurile de pensii facultative si la administratorii
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a aprobat saptamana trecuta modificarea Normei nr. 5/2006 privind informatiile continute in materialele publicitare referitoare la fondurile de pensii facultative si la administratorii acestora, elaborata in aplicarea Legii nr. 204/2006 privind pensiile facultative, arata un comunicat al arbitrului de pensii private. Norma detaliaza continutul si procedura care trebuie urmata inainte de difuzarea materialelor publicitare si stabileste ca administratorii sa depuna materialul publicitar, in copie, spre informare, la CSSPP inainte de prima difuzare.De asemenea, creeaza conditiile si defineste principiile in scopul unei informari corecte a potentialilor participanti cu privire la fondurile de pensii facultative.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.