Presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, l-a criticat pe centralul Sorin Corpodean pentru greselile "inimaginabile" din meciul pierdut de echipa antrenata de Dan Petrescu, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Otelul Galati. "Arbitrajul de
Presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, l-a criticat pe centralul Sorin Corpodean pentru greselile "inimaginabile" din meciul pierdut de echipa antrenata de Dan Petrescu, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Otelul Galati. "Arbitrajul de astazi ne-a umilit. Nu-mi aminesc un meci in care sa fi avut un arbitraj atat de potrivnic. Ce a facut arbitrul considerat numarul 1 in Romania este inimaginabil. Ar fi trebuit un 11 metri si eliminare la Semeghin, iar la faza golului 3 al Otelului a fost fault in atac. Se pare ca Otelul are arbitraje preferentiale acasa", a spus Stoica, amintind ca CFR Cluj a avut un gol anulat in prima etapa, cu Otelul. Mihai Stoica a precizat ca Otelul Galati "va plati nota in Cupa UEFA, unde nu va avea parte de asemenea arbitraj". El a mentionat ca a venit pentru ultima data cu placere la Galati, unde a fost primit cu ostilitate, si a adaugat ca nu ii intelege pe suporterii care l-au huiduit, pentru ca in urma cu cativa ani a facut performanta la Galati.
Mai rezervat a fost antrenorul Dan Petrescu, acesta acuzandu-si insa propriii jucatori. "Sunt foarte suparat de rezultat si pe trei jucatori din echipa carora nu le spun numele, dar pe care e posibil chiar sa-i dau afara din lot pentru atitudinea din jocul de azi", a spus Petrescu.
Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat ca cele trei puncte obtinute de echipa antrenata de Petre Grigoras erau vitale. "E un pas inainte fata de campionatul trecut, cand am obtinut prima victorie dupa trei etape. Trebuie sa repetam parcursul din sezonul trecut", a spus Stan. El a evitat sa comenteze arbitrajul, respectand astfel promisiunea facuta la inceputul actualei editii de campionat.
>> Lokomotiv Sofia, adversara Otelului Galati in turul doi preliminar al Cupei UEFA, a invins cu 2-1 pe Lokomotiv Plovdiv, in prima etapa a campionatului Bulgariei. Golurile gazdelor au fost marcate de sarbul Antunovici, in minutul 9, si Davcev, in minutul 49, din penalty. Antrenorul formatiei Lokomotiv Sofia, Stefan Grozdanov, a trimis in teren urmatorii jucatori: Golubovici - G. Markov, Savici, G. Doncev, Oracev - Dafcev, Koilov, Karadzhinov (Ivanov '58), D. Atanasov - Baldovaliev, Antunovici.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.