Toate cele peste 100 de lifturi aflate in evidentele Inspectoratului in Constructii Vaslui prezinta un pericol real, avand norma de functionare depasita de multa vreme. Desi in mod normal acestea ar trebui exploatate maximum 10 ani, la Vaslui ascens
Toate cele peste 100 de lifturi aflate in evidentele Inspectoratului in Constructii Vaslui prezinta un pericol real, avand norma de functionare depasita de multa vreme. Desi in mod normal acestea ar trebui exploatate maximum 10 ani, la Vaslui ascensoarele sunt mai vechi de trei decenii. Specialistii care se mai ocupa de intretinerea lor sustin ca nici macar piese de schimb nu mai gasesc pentru aceste relicve ruginite, iar de reparatii capitale nici nu poate fi vorba, deoarece costurile sunt foarte mari. Un ascensor nou costa peste un miliard de lei vechi, iar banii ar trebui suportati integral de locatari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.