Crize. Gica Hagi s-a suparat foarte tare, din cauza antijocului practicat de ieseni Steaua a meritat sa castige meciul cu Politehnica Iasi. Nu ca am fi noi suporteri stelisti, dar chiar a jucat mai bine. In afara sutului extraordinar al lui Sfarlea
Crize. Gica Hagi s-a suparat foarte tare, din cauza antijocului practicat de ieseni Steaua a meritat sa castige meciul cu Politehnica Iasi. Nu ca am fi noi suporteri stelisti, dar chiar a jucat mai bine. In afara sutului extraordinar al lui Sfarlea si a inca vreo cateva faze mai legate, Politehnica pare neintrata in forma sezonului trecut. De la Steaua ne-au placut, ca de obicei, Banel Nicolita si Mirel Radoi. Si golul lui Bicfalvi. Ne-au surprins neplacut insa reactiile lui Hagi. Satul de tragerile de timp si de antijocul practicat de unii ieseni, a intrat pe teren si i-a cerut lui Silvasan sa nu se mai vaite degeaba si sa se ridice repede de pe gazonul pe care se tavalea. Apoi, s-a stropsit catre banca tehnica a Politehnicii, reprosandu-le antrenorilor jocul dur si a fost la un pas sa se incaiere cu Ionut Popa si cu Bogdan Onut. La finalul jocului si-a adus aminte ca este "Rege" si a oferit o lectie de modestie si realism, cand a vorbit despre autorul singurului gol al serii de sambata: "Nu eu trebuie sa fiu felicitat, ci aceia care l-au adus pe Eric Bicfalvi la Steaua. Este un pusti inteligent si talentat, dar mai are mult de munca". Bicfalvi da, Plesan ba Eric Bicfalvi a venit in aceasta vara la Steaua, de la Jiul Petrosani. Are 19 ani, impliniti in luna februarie, si a debutat in prima liga, culmea, tot intr-un meci cu Politehnica Iasi, in 27 august 2006, pe cand evolua la Jiul. In cariera sa a mai evoluat la un club cu un nume desprins parca dintr-o anecdota: Fink Fenster Petresti. Noua ne-a placut cum a jucat sambata seara, dezinvolt si "tehnicut". Nu ne-a prea placut de Plesan, chiar daca l-a laudat Hagi dupa. Ni s-a parut prea dur, prea "berbec", ca sa zicem asa, pentru stilul elegant al Stelei. Se poate insa schimba, ca-i fotbalist, ce mama-zmeului!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.