Irina Nicolae, fosta componenta a trupei ASIA, s-a intors la prima sa dragoste, muzica. Artista a renuntat sa-i mai fie alaturi lui Marius Vizer, cu care locuia in Austria, pentru a-si vedea de cariera sa. Ea se pregateste pentru a se lansa in carier

Irina Nicolae, fosta componenta a trupei ASIA, s-a intors la prima sa dragoste, muzica. Artista a renuntat sa-i mai fie alaturi lui Marius Vizer, cu care locuia in Austria, pentru a-si vedea de cariera sa. Ea se pregateste pentru a se lansa in cariera solo, incepand inregistrarile pentru piesa cu care vrea sa dea lovitura. In timpul relatiei cu Marius Vizer, Irina si-a manifestat dorinta de a mai canta. Partenerul sau era insa de alta parere, acesta sustinand, cand a avut ocazia, ca iubita lui nu mai este interesata de muzica, ci de afaceri. Artista a renuntat la ASIA la inceputul idilei cu Vizer, un potent om de afaceri, cautat insa la acea vreme de politie, acesta avand interdictie de a mai intra in Romania. Indragostita de Vizer, Irina l-a parasit pe iubitul si impresarul sau de atunci, Florin Ionescu. Cum artista a reziliat contractul pe care-l avea cu ASIA, care prevedea, printre altele, si obligativitatea de a anunta echipa manageriala despre toate proiectele sale muzicale, ea poate canta pe cont propriu. Pentru inceput, Irina a apelat la serviciile lui Mihai, de la 3rei Sud-Est.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.