Ne enerveaza tinerea la secret a indicatorilor tehnico-economici ai santierului care a scos peri albi bucurestenilor: lucrarea de pe DN 1 km 10 pana la km 17. O fi chiar atat de secreta cresterea preturilor la aceasta lucrare? Fiind facuta din ba
Ne enerveaza tinerea la secret a indicatorilor tehnico-economici ai santierului care a scos peri albi bucurestenilor: lucrarea de pe DN 1 km 10 pana la km 17. O fi chiar atat de secreta cresterea preturilor la aceasta lucrare? Fiind facuta din bani publici, n-ar mai trebui sa fie ascunsa de ochii lumii! Ne enerveaza isteria declansata de alegerea noului Patriarh al Romaniei. Fiecare ins bagat in seama de alt ins bagator de seama se simte obligat sa-si dea cu presupusul. Ne uimeste inteligenta care a inchis Aeroportul Sibiu in lunile august si septembrie, adica exact in perioada de varf a interesului strainilor pentru Capitala Culturala Europeana 2007. Suntem enervati de cei care lucreaza noaptea la repararea liniei tramvaiului 5, la intersectia cu Mosilor, intr-o zona in care se poate lucra foarte bine ziua, circulatia fiind inchisa. Ne enerveaza domnisoarele si doamnele care, dimineata in plin trafic de cosmar, nu au alte indeletniciri decat sa-si opreasca masinile luxoase pe trecerile de pietoni, pentru a vorbi la telefon.La o saptamana de la viiturile care au maturat litoralul romanesc, ne enerveaza ca multe plaje arata in continuare, ca dupa razboi, desi hotelurile sunt pline ochi de turisti si preturile au crescut din nou.Ne enerveaza ca an de an inundatiile par sa ne ia prin surprindere, desi de fiecare data ne declaram total pregatiti sa le facem fata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.