PANDURII. Mijlocasul Adrian Popescu s-a accidentat grav in timpul meciului Poli Timisoara - Pandurii 3-1, suferind o fractura de peroneu, dupa un fault al lui Dan Alexa. "E prima mea accidentare grava. Dupa ce spun medicii, cred ca doua luni nu voi
PANDURII. Mijlocasul Adrian Popescu s-a accidentat grav in timpul meciului Poli Timisoara - Pandurii 3-1, suferind o fractura de peroneu, dupa un fault al lui Dan Alexa. "E prima mea accidentare grava. Dupa ce spun medicii, cred ca doua luni nu voi putea intra pe teren. Trei sapamani cu siguranta voi sta cu piciorul in ghips. Alexa m-a terminat pentru acest tur de campionat", a declarat Adrian Popescu.   POLO. Nationala tarii noastre va participa, la inceputul lunii viitoare (2-9 septembrie), la turneul preolimpic de la Bratislava, la care sunt inscrise 11 echipe. Romania va face parte din grupa A, alaturi de Germania, Rusia, Slovacia, Franta si Macedonia, iar in grupa B vor juca Italia, Grecia, Olanda, Slovenia si Muntenegru. Castigatoarea turneului va obtine calificarea la JO de la Beijing.   CICLISM. Organizatorii Turului Spaniei au decis sa retraga invitatia echipei Astana, pentru editia 2007, programat in perioada 1-23 septembrie. "Dupa ce a analizat informatiile puse la dispozitie in legatura cu situatia in care se afla echipa Astana, am decis sa retragem invitatia pentru La Vuelta, ca urmare a unui caz de dopaj produs in sezonul 2007", a anuntat societatea Unipublic, care organizeaza La Vuelta.   RAPID. Mijlocasul echipei Progresul Ovidiu Herea (foto) a semnat aseara un contract cu Rapid, cele doua cluburi ajungand la un acord privind un transfer definitiv. Herea fusese prezentat oficial la Rapid in urma cu cateva saptamani, dar ulterior a primit oferte de la Steaua, Dacia Mioveni si Dinamo. El a semnat chiar pentru Steaua, insa Progresul s-a opus acestui transfer.   GERMANIA. Mihai Tararache a marcat un gol pentru echipa MSV Duisburg, care a invins cu scorul de 3-1, in deplasare, pe Borussia Dortmund, in prima etapa a Bundesligii. Tararache a fost integralist si a inscris din penalty in minutul 62 al partidei, anterior el fiind avertizat cu cartonas galben. Celalalt roman de la Duisburg a evoluat si el pe intreaga durata a meciului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.