Problemele pe care le intampina in adoptarea micutului David Banda, din Malawi, au facut-o pe celebra Madonna sa fie mult mai atenta la tinuta afisata in public. In acest sens, nonconformista diva pop se chinuie din rasputeri sa nu mai


Problemele pe care le intampina in adoptarea micutului David Banda, din Malawi, au facut-o pe celebra Madonna sa fie mult mai atenta la tinuta afisata in public. In acest sens, nonconformista diva pop se chinuie din rasputeri sa nu mai pozeze intr-o bomba sexy-porno, ci sa para o femeie cat mai serioasa si mai respectabila. Astfel, cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (conform Cartii Recordurilor), ingreuneaza cat mai mult posibil munca paparazzilor, care vaneaza obtinerea unor poze cu Madonna goala. Daca pana nu demult realizarea unor f o t o g r a f i i compromitatoare cu vedeta americana stabilita in Anglia nu era un lucru tocmai dificil, acum paparazzi au avut de tras mai multe zile pentru a putea sa surprinda in imagini sanii vedetei.
Sani bine cotati
Si asta, chiar daca Madonna nu a adoptat o tinuta mai lejera nici macar la plaja, preferand sa inoate imbra cata. Sutienul si bluza alba n-au fost insa indeajuns pentru a ascunde complet nurii divei, fotografii obtinand, la iesirea acesteia din apa, mult-doritele poze. Nu-mi vine sa cred cat de mult a trebuit sa muncesc pentru cateva fotografii in care se disting clar sanii Madonei. Cand am decis sa stau pe urmele ei am crezut ca imi va lua doar cateva zile pentru niste poze compromitatoare, dar a trebuit sa pandesc mai mult de o saptamana, pentru a scoate ceva. Oricum a meritat, sanii Madonei fiind bine cotati de mass-media, a marturisit acel paparazzi care a realizat fotografiile cu Madonna.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.