Povestea concesionarii stadionului Giulesti de catre Ministerul Transporturilor clubului Rapid este aproape de a se termina. Astfel, asa cum Umbra a anuntat inca de saptamana trecuta, ministrul Ludovic Orban ar fi dispus sa accepte un pachet de actiu
Povestea concesionarii stadionului Giulesti de catre Ministerul Transporturilor clubului Rapid este aproape de a se termina. Astfel, asa cum Umbra a anuntat inca de saptamana trecuta, ministrul Ludovic Orban ar fi dispus sa accepte un pachet de actiuni la echipa de langa sine. Sigur ca ne-ar interesa o astfel de oferta, insa numai daca procentul pe care il vom primi nu va fi unul care ne va obliga sa contribuim cu sume la nivelul celorlalti actionari. Misterul nu dispune de fonduri pentru acest gen de investitii. Nu avem insa nevoie neaparata de actiuni, dar daca nu vom primi, nici nu se va mai pune problema sa aducem vreo imbunatatire la stadion, a precizat Orban. Acesta a dat asigurari ca perioada in care alb-visiniii plateau sume derizorii pentru chiria stadionului s-a incheiat: Nu comentez actiunile din trecut ale Ministerului si nu ma intereseaza. De acum incolo va fi perceputa o suma care sa se incadreze la adevarata valoare a stadionului. Nu vrea arena pe 49 de ani O noua negociere pentru concesionarea stadionului va avea loc in cursul acestei saptamani, cand cele doua parti se vor intalni, se spera, pentru ultima oara. Orban este surprins de faptul ca boss-ul ANA, desi sustine ca vrea sa concesioneze stadionul, refuza sa parafeze acest contract pe o perioada de 49 de ani. Cunoscut ca un suporter infocat al Stelei, Ludovic Orban a fost atins totusi de microbul Rapidului si spune ca simpatizeaza acum ambele formatii. Logic ar fi sa tin cu Rapid, insa nu o sa imi tradez echipa de suflet, pentru ca sunt ministrul Transporturilor. Totusi aceasta functie m-a facut sa am o anumita afinitate si pentru echipa de sub Podul Grant, precizeaza PNL-istul.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.