Trei persoane au fost ucise si alte cinci ranite, dupa ce o persoana inarmata a deschis focul asupra enoriasilor dintr-o biserica protestanta, in localitatea Neosho din statul american Missouri, a relatat presa locala, citata AFP, consultata de Media
Trei persoane au fost ucise si alte cinci ranite, dupa ce o persoana inarmata a deschis focul asupra enoriasilor dintr-o biserica protestanta, in localitatea Neosho din statul american Missouri, a relatat presa locala, citata AFP, consultata de Mediafax.

Un suspect, a carui identitate a ramas nedezvaluita, a fost arestat in urma incidentului, a declarat un purtator de cuvant al Biroului serifului, pentru cotidianul local Neosho Daily News.

Atacul s-a produs in timpul slujbei religioase de duminica dupa-amiaza, la care asistau circa 50 de persoane, precizeaza cotidianul.

Trei persoane au fost ucise si alte patru sau cinci ranite, a declarat comandantul politiei din Neosho, Dave McCracken, care nu a precizat identitatea atacatorului, subliniind totusi ca avusese loc un diferend cu o familie care asista la slujba. Trei arme au fost descoperite in biserica, a adaugat el.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.