Presedintele PD, Emil Boc, s-a declarat sceptic in legatura cu introducerea de catre PSD a unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Tariceanu II, reiterand totodata faptul ca democratii sustin orice astfel de demers impotriva actualu

Presedintele PD, Emil Boc, s-a declarat sceptic in legatura cu introducerea de catre PSD a unei motiuni de cenzura impotriva Cabinetului Tariceanu II, reiterand totodata faptul ca democratii sustin orice astfel de demers impotriva actualului Guvern.

Liderul PD a comparat motiunea de cenzura despre care se vorbeste in PSD cu "povestea lui Niculaita Minciuna", considerand ca social-democratii au anuntat de de prea multe ori ca ii vor retrage sprijinul lui Tariceanu. In schimb, in opinia lui Boc, si partidul lui Geoana si liberalii ar trebui sa isi asume responsabilitatea guvernarii.

"Din ceea e vedem, fratia de guvernare dintre PNL si PSD, foarte greu ii mai credem, pentru ca in acest moment, dincolo de interesele politice, exista si multiple interese economice care leaga PSD si PNL, iar ei trebuie in continuare sa isi asume responsabilitatea dezastruoasa a acestui act de guvernare", a comentat presedintele PD.

El a sustinut ca "aceasta tara ajunge aproape sa nu mai poata fi guvernata", pentru ca in fiecare zi se inegistreaza derapaje ale Guvernului de la programul de guvernare, "nu mai exista niciun fel de coordonare si coerenta", iar "actele nu mai sunt integrate intr-o strategie de guvernare, ceea ce va afecta Romania pe termen mediu si lung".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.