FRF a stabilit ca meciul Romania - Olanda, din preliminariile EURO-2008, se va disputa pe Stadionul "Farul" din Constanta in ziua de 13 octombrie. "A fost decizia exclusiva a selectionerului Victor Piturca si a jucatorilor. Am vrea sa jucam peste
FRF a stabilit ca meciul Romania - Olanda, din preliminariile EURO-2008, se va disputa pe Stadionul "Farul" din Constanta in ziua de 13 octombrie. "A fost decizia exclusiva a selectionerului Victor Piturca si a jucatorilor. Am vrea sa jucam peste tot in provincie si din cand in cand la Bucuresti. Sper ca orasul Constanta sa ne poarte noroc, la fel ca si la meciul cu Cehia", a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu. Vestea a fost primita cu satisfactie in orasul de la malul marii. "S-au facut investitii mari in infrastructura si sunt bucuros ca suporterii nostri vor vedea o partida de zile mari", a declarat presedintele CA al Farului, Gheorghe Bosanceanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.