Cristina Rus a reusit sa-i lase cu gura cascata pe organizatorii unui spectacol la care a participat. Nu-i vorba despre prestat ia sa de pe scena, de altfel una profesionista, ci de comportamentul sau. Mai precis, aflata la Rasnov, la un restaurant p

Cristina Rus a reusit sa-i lase cu gura cascata pe organizatorii unui spectacol la care a participat. Nu-i vorba despre prestat ia sa de pe scena, de altfel una profesionista, ci de comportamentul sau. Mai precis, aflata la Rasnov, la un restaurant pentru a lua masa, vedeta l-a tinut pe chelner in picioare nu mai putin de o jumatate de ora, pana s-a decis sa faca o comanda. Artista a refuzat cam tot ce se afla in meniu, pe motiv ca produsele respective ii scot in evidenta celulita. In cele din urma, a cerut o salata, fara branza. Cristina a poftit apoi si la ceea ce aveau in farfurie colegii sai, gustand din pizza si din celelalte feluri pe care le comandasera acestia, fara a mai tine cont ca se afla la regim. Altfel, ea i-a sfatuit pe cei din echipa sa, care-si faceau planuri pe unde sa-si petreaca vacanta, sa aleaga locatii scumpe, intrucat cheltuielile vor fi suportate de sponsorul sau. (I.M.)


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.