O crima comisa in municipiul Roman a putut fi urmarita in direct de catre anchetatori, dupa ce s-a descoperit, intamplator, ca fusese filmata de camerele de supraveghere ale unei societati comerciale. In urma cu o saptamana, romascanul Teodor Ghimic
O crima comisa in municipiul Roman a putut fi urmarita in direct de catre anchetatori, dupa ce s-a descoperit, intamplator, ca fusese filmata de camerele de supraveghere ale unei societati comerciale. In urma cu o saptamana, romascanul Teodor Ghimici, in varsta de 42 de ani, a fost gasit in plin centrul orasului, zacand intr-o balta de sange, cu craniul sfaramat. El a ajuns in stare de coma profunda la spitalul din Roman, apoi la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. In ciuda interventiilor medicale, a decedat in scurt timp de la internare. Initial, anchetatorii au stabilit ca barbatul, care in momentul spitalizarii avea o alcoolemie de peste 0,60 la mie, se imbatase si cazuse accidental de pe terasa unui bar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.